fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward

15% sommarrabatt på "Svenska mat-tider" och "Det ängsliga matsamhället"!

Till trogna läsare av vår hemsida och vårt nyhetsbrev erbjuder vi exklusiva sommarrabatter på den vackra och praktiska köksplanschen ”Svenska mat-tider” och på den tankeväckande boken ”Det ängsliga matsamhället”.

Svenska mat-tider är en köksplansch och guide till svensk mat i säsong. Den inspirerar, upplyser och påminner om när på året olika råvaror är som bäst. Ett måste för alla matälskare! Om du anger ”Livsmedelsföretagen” i ditt beställningsmail så får du 15% rabatt.

Här beställer du ”Svenska mat-tider”

Vad är egentligen problemet med industrimaten? Inget alls konstaterar professor Andreas Håkansson i sin rosade och omtalade bok ”Det ängsliga matsamhället – det fina med färdigmaten”. Enligt Håkansson bygger kritiken mot industrimaten på att den storskaliga industriella matproduktionen har hamnat på kollisionskurs med en samling vanliga värderingar, som exempelvis uppfattningen att det som producerats utan mänsklig inblandning alltid är bättre (biofili) eller att den traditionella maten automatiskt är bättre bara i egenskap av sin historia (mat-konservatism). Att kritisera färdigmat och pulversås har dessutom blivit ett sätt att markera sin egen moraliska förträfflighet och klasstillhörighet.

Här beställer du ”Det ängsliga matsamhället” (15% rabatt är automatiskt inlagd)

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy