fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward

Aktuell arbetsmiljöinformation

Prevent har tillsammans med Livsmedelsföretagen och Livs tagit fram ett nytt utbildningsmaterial om ”Bättre arbetsmiljö – livsmedelsbranschen” som går att beställa till ett pris av 120 kr + frakt. Materialet passar alla livsmedelsföretag oavsett branschinriktning och kunskapsnivå om arbetsmiljöfrågor. Materialet är ett komplement till Prevents blå handbok ”Bättre arbetsmiljö” och ska användas på de grundläggande arbetsmiljöutbildningarna. Den passar också bra som ett introduktionsmaterial för nyanställda inom branschen.

Livsmedelsföretagen och Livs har tillsammans med Alna tagit fram en broschyr som heter ”Recept för en drogfri arbetsplats – om alkohol och drogfrågor i livsmedelsbranschen”. Den behandlar främst det förebyggande arbetet i hanteringen av dessa frågor. Beställ skriften från oss, pris 50 kronor exklusive moms. Du kan också läsa mer under Alkohol- och drogprevention.

Materialet om systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) för livsmedelsbranschen kan beställas på Prevents hemsida. Det kostar 190 kr exkl moms och innehåller teoretiska avsnitt om lagstiftningens krav, men ger även praktiska exempel på hur ett systematiskt arbetsmiljöarbete kan bedrivas i praktiken. Produkten innehåller även användbara mallar och checklistor.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy