fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
FORSKNING OCH INNOVATION

Anmäl dig till Data Driven Food Research & Innovation

Sätt ett stort kryss för den 15 mars i kalendern. Då arrangerar nämligen Food Science Sweden den digitala konferensen ”Data Driven Food Research and Innovation”.

Under konferensen får du lära dig mer om hur vi kan förbättra precisionen i livsmedelsproduktion och -konsumtion med hjälp av datadrivna metoder. Medverkande är från både industri och akademi. Dessutom får du på konferensen de senaste rönen inom livsmedelsvetenskap genom att lyssna på doktorander inom den nationella forskarskolan i livsmedelsvetenskap – LiFT.

Se hela programmet och anmäl dig här!

Elisabet Rytter Forsknings- och nutritionsansvarig 08-762 65 06

Elisabet är ansvarig för områdena forskning och mat-hälsa (nutrition). Hon är sammankallande för Livsmedelsföretagens FoU-referensgrupp och Nutritionsgruppen med vilka hon driver frågor som finansiering av livsmedelsforskning och livsmedelsindustrins bidrag till goda matvanor. Elisabet är medicine doktor i nutrition, var industridoktorand på institutionen Klinisk Nutrition och Metabolism vid Uppsala universitet och har en bakgrund som FoU-chef i livsmedelsindustrin.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.