fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSGIVARFRÅGOR

Anmäl dig till vårens kurser för arbetsgivare

Under våren erbjuder Livsmedelsföretagen kurser inom kollektivavtal, arbetsrätt, arbetsmiljö och förhandlingsteknik. Kurserna riktar sig främst till dig som är chef, arbetsledare eller arbetar med HR-frågor.

Som arbetsgivare inom livsmedelsproduktion finns det mycket att hålla reda på. Därför anordnar Livsmedelsföretagen återkommande kurser och utbildningar inom ett flertal viktiga områden. Oftast är det våra egna experter som håller i kurserna, men ibland tar vi även in externa föreläsare eller samarbetar med andra branschorganisationer. Här nedan kan du ta del av vårens kursutbud.

Kollektivavtalsutbildning – Livsmedelsavtalet

Tid och plats: 30 mars, digitalt via Teams

Denna utbildning syftar till att ge en konkret och effektiv introduktion till Livsmedelsföretagens kollektivavtal. Innehållet i just denna utbildning fokuserar på och behandlar Livsmedelsavtalet. Målgruppen för utbildningen är HR-personal, chefer och ledare.

Läs mer och anmäl dig

Arbetsmiljöutbildning för chefer

Tid och plats: 5-6 april, digitalt via Teams

Genom att systematiskt förebygga ohälsa och olycksfall i arbetet uppfyller verksamheten inte bara lagkraven – det minskar även sjukfrånvaro, ger nöjdare medarbetare och produktionen rullar på. Kursen riktar sig till chefer och arbetsledare på alla nivåer inom företaget, och skyddsombud är även välkomna att delta.

Läs mer och anmäl dig

Arbetsrättskurs

Tid och plats: 26-27 april, digitalt via Teams

Kursen syftar till att ge kunskap inom de viktigaste delarna av arbetsrätten belyst utifrån den arbetsrättsliga lagstiftningen och livsmedelsbranschens kollektivavtal. Kursen vänder sig till dig som jobbar inom HR, eller inom annan funktion i företaget som hanterar personalfrågor, exempelvis chefer och arbetsledare.

Läs mer och anmäl dig

Förhandlingsteknik – Fysisk kurs

Tid och plats: 9-10 maj, fysiskt möte (plats meddelas senare)

Kursen, som syftar till att förbättra deltagarnas förhandlingsbeteende och -teknik, inkluderar praktiska moment som MBL-förhandlingar och tvisteförhandlingar. Kursen belyser effektiva analysmetoder och förhållningssätt vid förhandlingar. Målgrupp är medarbetare i medlemsföretagen som för arbetsgivarens räkning kommer i kontakt med fackliga förhandlingar.

Läs mer och anmäl dig

Magnus Hultman VD-assistent och medlemsansvarig 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.