fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Äntligen! Nu kan du boka in dig på Mer mat – fler jobbs kurser

Projektet ”Mer mat – fler jobb” vill stärka svensk livsmedelsproduktion och erbjuder medlemmar i Livsmedelsföretagen och LRF bland annat rabatterade priser på företagsanalys och kurser. Passa på att kompetensutveckla i vår och gå en kurs i ledarskap, marknadsföring, försäljning eller sociala medier.

”Mer mat – fler jobb” är ett projekt som vänder sig till alla som driver eller arbetar i ett företag som producerar mat. Syftet med projektet är att stärka svensk livsmedelsproduktion inför framtiden med hjälp av olika erbjudanden: företagsanalys, kompetensutveckling, kompetenssäkring/validering och stöd vid rekrytering.

Projektet finansieras av Europeiska socialfonden (ESF) och kan därför erbjuda dig som är medlem i Livsmedelsföretagen eller LRF kraftigt rabatterade priser – både på företagsanalys och kurser. Kurserna är öppna både för dig som företagsledare och för dig som medarbetare. Villkoret för att få ta del av utbudet är att företaget har anmält sig som deltagare i projektet.

Läs mer om hur du anmäler ditt företag här: matjobb.se/anmalan/

Vårens kurser

Alla kurser är baserade på faktiska behov som har kommit fram i våra företagsanalyser under året. Kursutbudet fylls på löpande i takt med att nya kompetensbehov visas i företagsanalyserna. Projektet erbjuder både teoretiska och praktiska kurser och samarbetar med några av marknadens bästa utbildare inom respektive område.

Vi följer myndigheternas råd och större delen av vårens kurstillfällen är därför digitala. För praktiska kurser som behöver hållas på plats, till exempel ute på en gård eller en odling, ser vi till att hålla det coronasäkert med få deltagare och gott om plats.

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om kursen och boka plats.

Ledarskap, grund
En grundläggande kurs i ledarskap där vi bland annat går igenom: coachande ledarskap, medarbetarsamtal, förändring, konflikthantering, delegering, jämställdhet, kulturskillnader/mångfald och att leda på distans.

Marknadsför ditt företag!
Ger dig en bred introduktion i hur du kan marknadsföra ditt företag för att nå ut till fler kunder. Du tar fram en marknadsföringsplan, identifierar din målgrupp och dina kanaler att nå dem genom.

Försäljning
Bli en bättre säljare av dina varor och tjänster! I alla kursens delar arbetar du med dina egna produkter i fokus och vi varvar teori med praktiska övningar.

Sociala medier, grundkurs
Vad är sociala medier och hur kan du använda dig av dem för att marknadsföra ditt företag? Efter den här dagen har du startat upp en eller flera sociala kanaler för att marknadsföra ditt företag.

Sociala medier, fortsättningskurs
Vi fokuserar på hur du med hjälp av enkla annonser kan nå ut till fler och hur du kan lägga upp en enkel plan för ditt arbete i sociala kanaler.

Relaterade länkar

Emilia Eneman Projektledare Mer mat – fler jobb 072-169 34 04

Emilia arbetar som projektledare för validering i projektet Mer mat – fler jobb. Hon har en agronomexamen från Sveriges lantbruksuniversitet. Emilia kommer närmast från Centerpartiets riksdagskansli där hon arbetat som politiskt sakkunnig för bland annat livsmedelsfrågor, gröna näringar och landsbygdsutveckling. Hon har även erfarenheter från tidigare arbete på Europaparlamentet och Länsstyrelsen samt som konsult specialiserad inom EU-frågor.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy