fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSMILJÖ

Arbete hemifrån även i höst? Webbinarium och råd från Prevent.

På många företag fortsätter distansarbetet även under hösten. För att ni som arbetsgivare på bästa sätt ska orientera er kring detta tipsar vi om Prevents sammanställda tips och råd samt ett webbinarium på temat som anordnas av Svenskt Näringsliv. För direkta frågor och handfast rådgivning är ni som medlem i Livsmedelsföretagen alltid välkomna att kontakta arbetsmiljöexpert Heléne Eklöf.

Tips och råd: Att leda- och arbete på distans

Distansarbetet fortsätter och nu gäller det att få till en bra systematik i arbetsmiljöarbetet – både för dig som ska leda dina medarbetare och för dig som arbetar hemifrån. Vem tackar nej till mer kunskap, råd och tips för en sund och säker arbetsmiljö?

Kika in på Prevents hemsida – ”Tips och råd vid distansarbete”. 

Webbinarium: Distansarbetet fortsätter – hur ser arbetsmiljöansvaret ut?

Den 9 september sände Svenskt Näringsliv ett webbinarium om arbetsmiljöansvar vid hemarbete, som vi tidigare informerat om.

Här finns nu möjlighet att se det inspelade webbinariet samt ta del av frågor och svar och länkar till det som diskuterades.

Länktips

Heléne Eklöf Arbetsmiljöexpert 08-762 65 21

Heléne arbetar med arbetsmiljöfrågor. Det innefattar bland annat att hålla utbildningar, att ge råd och vara ett stöd till medlemmar i frågor som rör deras arbetsmiljöarbete med att exempelvis ta fram eller vidareutveckla förebyggande åtgärder för att möjliggöra en sund och säker arbetsmiljö. Heléne kommer närmast ifrån rollen som arbetsmiljöinspektör på Arbetsmiljöverket och är utbildad högskoleingenjör (BSc) inom maskinteknik med inriktning på industriell ekonomi samt produktion.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy