fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
VÄRLDENS BÄSTA JULMAT

Bilder från Livsmedelsföretagens julpresentation

På Livsmedelsföretagens julträff hos Lantmännen den 28 november fick journalister och matskribenter provsmaka ett 60-tal spännande nya julprodukter och ta del av Livsmedelsföretagens stora julundersökning. It’s äntligen beginning to look a lot like Christmas!

Pressträffen ägde rum hos vårt medlemsföretag Lantmännen, som förutom att dela med sig av insikter kring svenskarnas julbakning även presenterade sin alldeles nya ekologiska vetevodka.

Först några snabba anföranden…

Livsmedelsföretagens vd Björn Hellman hälsar alla välkomna.
Jonas Lindell, vd Lantmännen Unibake Sverige, berättar om Lantmännen.
Livsmedelsföretagens presschef Daniel Emilson presenterar julundersökningen.

Här hittar du julundersökningen

Malin Eriksson från Lantmännen Cerealia delar med sig av konsumentinsikter kring svenskarnas julbakning.

… Och sen var det dags att hugga in i julmaten

Här hittar du en lista på alla produkter.

Här hittar du fler bilder från julträffen.

Livsmedelsföretagens tomtenissar

Särskilt tack till Livsmedelsföretagens medlemsansvarige Magnus Hultman (längst till vänster på bilden) som förutom att ordna med logistiken kring produkterna även tillagade allt som om han vore Tore Wretman reinkarnerad.

Dokument

Relaterade länkar

Daniel Emilson Press- och mediechef 08-762 65 13076-275 83 60

Daniel är press- och mediechef på Livsmedelsföretagen. Förutom att vara huvudsaklig kontaktperson gentemot media så ansvarar Daniel även för ett flertal av Livsmedelsföretagens externa kommunikationskanaler. Han arbetar löpande med krishantering, rådgivning till medlemsföretag, budskapsformulering och skribentuppdrag samt externa aktiviteter som t ex Matdagen och Almedalen. Daniel har arbetat med kommunikation sedan 2007 och dessförinnan jobbade han i fyra år på Utrikesdepartementet. Daniel har en pol. mag. med statsvetenskaplig inriktning.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy