fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
FORSKNING OCH INNOVATION

Delta i webinarie om Formas utlysning Centrumsatsning inom Livsmedel

Den 14 maj kl 10-12 har du möjlighet att delta i webinarie om Formas utlysning Centrumsatsning inom Livsmedel – ett digitalt informations- och matchmakingmöte. Här kommer du få veta mer om utlysningen, ställa frågor och ges möjlighet att söka kontakt med forskare/företag för en projektansökan.

På Formas webinarie den 14 maj kommer du få information, kunna ställa frågor och hitta forskare och företag för att göra en gemensam projektansökan till utlysningen Centrumsatsning inom livsmedel. Utlysningens syfte är finansiera projekt som drivs av akademi och näringsliv tillsammans och som adresserar något eller flera av de teman som finns i den nationella strategiska forskningsagendan för livsmedel och som möter näringslivets behov av ny kunskap för omställning till ett hållbart och konkurrenskraftigt livsmedelssystem,

Just det här informationsmötet riktar sig lite extra till företag. På mötet deltar sakkunniga från Formas för att besvara frågor om både statsstöd och medfinansiering och vad det innebär för er som företag. Du får också möjlighet till digital matchmaking där vi hoppas att företag och forskare kan hitta varandra och finna samarbetsmöjligheter kring sina forskningsfrågor.

Webinariet filmas. Mötet hålls på svenska men det går bra att ställa frågor och nätverka på engelska.

Så deltar du i webinariet

Länk till webinariet publiceras på Formas hemsida innan mötet.

Elisabet Rytter Forsknings- och nutritionsansvarig 08-762 65 06

Elisabet är ansvarig för områdena forskning och mat-hälsa (nutrition). Hon är sammankallande för Livsmedelsföretagens FoU-referensgrupp och Nutritionsgruppen med vilka hon driver frågor som finansiering av livsmedelsforskning och livsmedelsindustrins bidrag till goda matvanor. Elisabet är medicine doktor i nutrition, associerad till institutionen Klinisk Nutrition och Metabolism vid Uppsala universitet och har en bakgrund som FoU-chef i livsmedelsindustrin.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy