fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSMILJÖ

Faktabank för dig som jobbar med arbetsmiljöfrågor

En god och trygg arbetsmiljö är på många sätt nyckeln till ett effektivt och framgångsrikt företag. Mår medarbetarna bra mår företaget bra! För att hjälpa dig i ditt arbetsmiljöarbete har vi en faktabank med information om viktiga frågor som buller, ensamarbete, olyckor och tillbud, mjöldamm, unga i arbetslivet, inspektioner från Arbetsmiljöverket, och mycket mer.

Här hittar du faktabanken för arbetsmiljöfrågor.

Genom att ta del av informationen i vår faktabank har du kommit en bra bit på väg mot att strukturera och förbättra era arbetsprocesser och er arbetsmiljö. Har du frågor om hur ditt företag kan utveckla ert arbetsmiljöarbete? Eller saknar du någon information i faktabanken? Då får du gärna höra av dig till Pernilla Lindskog som är Livsmedelsföretagens arbetsmiljöexpert.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy