fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
MÖTESPLATS FÖR STARTUPS, INDUSTRI OCH INVESTERARE

Food Venture Sweden: 14-15 maj 2019 i Göteborg

På Food Venture Sweden kommer 30 av de mest innovativa och spännande svenska startup-företagen inom livsmedelsindustrin presentera sig för investerare och affärsänglar. Om du själv driver en startup och vill delta så är sista anmälningsdag den 11 februari.

Varmt välkommen till ett event där svenska livsmedelsentreprenörer tillsammans med lokal och global livsmedelsindustri, investerare och affärsänglar bjuds in. I två dagar har du möjlighet att nätverka med 30 av de mest lovande och innovativa svenska startup-företagen med produkter, tjänster eller teknik relaterat till livsmedelsindustrin. Eventet erbjuder nätverksmöjligheter, matchmaking med förbeställda möten och kunskap om behov och intresse från livsmedelsindustrin, venture-organisationer och affärsänglar.

Värd för eventet är RISE och Livsmedelsacceleratorn. Medarrangörer är Livsmedelsföretagen, Business Region Göteborg och GU Ventures.

Tid
14-15 maj 2019

Plats
RISE Jordbruk och Livsmedel, Frans Perssons väg 6 i Göteborg.

Program
Hittar du här: https://foodventure2019.b2match.io/agenda

Anmälan
Anmälan sker via följande länk: https://foodventure2019.b2match.io/signup

Investerare och industri anmäler sig senast den 8 april 2019 och betalar 490 EURO för deltagande

Driver du en startup och vill delta?
Startups med anknytning till livsmedelsbranschen anmäler sig senast den 11 februari 2019. Deltagande för startups är kostnadsfritt men baserat på selektion och bedömning görs löpande.

Mer information
Du hittar mer information på https://foodventure2019.b2match.io/ . Här kan du t.ex. löpande följa vilka deltagare som är anmälda under fliken ”Participants”. Det betyder att när man anmäler sig/ansöker om deltagande synliggör man också sin profil i god tid innan 14-15 maj. Det ökar chansen att locka aktörer som är relevanta för den som deltar i eventet.

För ytterligare frågor, kontakta Elén Faxö på elen.faxo@ri.se eller 010 516 67 27.

Varmt välkommen den 14-15 maj!

Elisabet Rytter Forsknings- och nutritionsansvarig 08-762 65 06

Elisabet är ansvarig för områdena forskning och mat-hälsa (nutrition). Hon är sammankallande för Livsmedelsföretagens FoU-referensgrupp och Nutritionsgruppen med vilka hon driver frågor som finansiering av livsmedelsforskning och livsmedelsindustrins bidrag till goda matvanor. Elisabet är medicine doktor i nutrition, associerad till institutionen Klinisk Nutrition och Metabolism vid Uppsala universitet och har en bakgrund som FoU-chef i livsmedelsindustrin.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy