fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Forskning och innovation på Matdagen 2016

Livsmedelsföretagens Matdag 2016 gick av stapeln onsdagen den 11 maj på Moderna Museet. Dagen kretsade kring hur forskning och innovation kan ge oss hälsosammare mat och hur digitalisering och automatisering kan bidra till en mer effektiv produktion. Medverkade gjorde bland andra landsbygdsminister Sven-Erik Bucht, ABB:s VD Johan Söderström och framtidsteknologen Claudia Olsson. Under eftermiddagen korades även Fria Bröd till Årets Livsmedelsexportör 2016.

Michael Bom Frøst, Erik Blix och Maria Borelius

Marie Söderqvist och Carl Eckerdal Marie Söderqvist Claudia Olsson, Erik Blix och Johan Söderström Labbfika _P2B6638 Erik Blix, Henrik Hjalmarsson, Renée Voltaire och Hans Berggren Erik Blix och Mella Frewen Elin Frendberg Erik Blix, Annica Sohlström, Gunilla Nordlöf och Leif Denneberg Sven-Erik Bucht och Jeanine Holmgren

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy