fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSMILJÖ OCH ARBETSLIV

Gilla Jobbet på turné 10-26 april - anmäl dig idag!

Gilla Jobbet är en kostnadsfri mötesplats med seminarier, föreläsningar och utställning där forskare och praktiker inspirerar till ett gott arbetsliv och skapar engagemang i arbetsmiljöfrågor. 10-26 april arrangeras Gilla Jobbet i Malmö, Falun, Umeå och Göteborg.

Under våren kommer Gilla Jobbet till: Malmö 10 april (fullbokat!), Falun 19 april, Umeå 24 april och Göteborg 26 april. Gilla Jobbet är kostnadsfritt för deltagarna men med en s.k. no-show avgift om 500 kr. Anmäl dig här.

Filmer och presentationer från 26 oktober 2017

Den 26 oktober 2017 genomfördes Gilla Jobbet för tredje gången. Här kan du se filmer och presentationer från konferensen i Stockholm.

Om Gilla Jobbet

Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters unika satsning för att inspirera till ett förebyggande och hälsofrämjande arbetsmiljöarbete på landets arbetsplatser. Gilla Jobbet arrangeras av AFA Försäkring, Prevent och Suntarbetsliv tillsammans med arbetsgivarorganisationer och fack inom den privata sektorn samt kommun- och landstingssektorn.

Gilla Jobbet, 26 oktober 2017
Gilla Jobbet, 26 oktober 2017
Gilla Jobbet, 26 oktober 2017

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy