fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
MEDLEMSNYTTA

Har du fått Livsmedelsföretagens medlemsenkät?

Den 12 februari skickade vi ut en medlemsenkät till samtliga våra medlemmar. Vi vill få reda på vad du som medlem tycker om Livsmedelsföretagen så att vi kan bli bättre på att hjälpa dig och ditt företag.

Enkäten skickades ut via e-post till våra medlemmar onsdag den 12 februari. Enkäten tar 5-10 minuter att genomföra och dina svar är givetvis helt anonyma.

Dina åsikter är värdefulla för oss och helt avgörande för att vi ska kunna fortsätta vår resa mot att bli Sveriges bästa bransch- och arbetsgivarorganisation.

Har du inte fått enkäten?

Om du inte har fått enkäten finns det några saker du kan göra:

  • Har du kollat i din skräppost? Enkäten kan ha fastnat där (sök på mail från vår vd Björn Hellman).
  • Maila vår medlemsansvarige Magnus Hultman på medlem@li.se

Tack för att du fyller i enkäten!

 

Magnus Hultman VD-assistent 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och arbetar på Livsmedelsföretagen sedan 2018. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap eller kanske behöver avboka dig från någon av våra utbildningar. Magnus har tidigare arbetat inom servicenäringen i en rad olika befattningar.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy