fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
LIVSMEDELSEXPORT

Inbjudan: Informationsmöte om Brexit den 16 oktober

Bedriver du handel med Storbritannien och har frågor om Brexit? Onsdag den 16 oktober kan du träffa Kommerskollegium, Tullverket, brittiska ambassaden, Livsmedelsverket och Regeringskansliet hos Livsmedelsföretagen i Stockholm. Anmäl dig och dina kollegor redan idag!

För varje dag som går ökar risken för en avtalslös Brexit. Om det inte sker något oväntat i förhandlingarna mellan EU och Storbritannien kommer Storbritannien att krascha ut ur EU den 31 oktober. Men vad händer då? Hur påverkas handeln med Storbritannien? Hur kan man som importör/exportör förbereda sitt företag?

För att ge svar på dessa och andra frågor kring Brexit bjuder vi in våra medlemsföretag till ett möte hos oss på Livsmedelsföretagen onsdag den 16 oktober kl 09.00-12.00. Mötet riktar sig till våra medlemmar som exporterar till eller importerar från Storbritannien. På plats kommer det finnas representanter från Kommerskollegium, Tullverket, Livsmedelsverket, brittiska ambassaden och Regeringskansliet.

Mötet äger rum i Livsmedelsföretagens lokaler på Storgatan 19 i Stockholm.

Anmäl dig redan nu

Du kan anmäla dig och dina kollegor till mötet genom att maila vår exportansvarige rasmus.backstrom@li.se senast den 9 oktober. Mer info och slutgiltigt program kommer inom kort.

Rasmus Bäckström Ansvarig exportfrågor och delbranscher 08-762 65 34070-756 21 41

Rasmus är exportansvarig på Livsmedelsföretagen och har bred allmänpolitisk kunskap med särskild inriktning på handelspolitiska frågor. Han är även generalsekreterare för branschföreningarna Arom & Kryddföreningen, Sveriges Bagerileverantörers förening och Svenska Juiceföreningen. Han är utbildad civilekonom med inriktning på detaljhandel och har tidigare arbetat på Europaparlamentet med frågor som rör företagande och konsumentskydd.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy