fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
FORSKNING OCH INNOVATION

Inbjudan: Nationell konferens om livsmedelsstrategin - 7 december

“Tillsammans når vi målen i den svenska Livsmedelsstrategin: Innovation för utveckling och omställning” är årets tema för den nationella konferensen om livsmedelsstrategin som genomförs digitalt tisdag 7 december kl 9-12. Arrangörer är Tillväxtverket, Vinnova och Jordbruksverket.

Blocka kalendern och anmäl dig redan idag för att inte gå miste om samtal mellan olika ledare och visionärer som ger sina perspektiv på hur vi kan arbeta med innovation för att framtidssäkra den svenska livsmedelssektorn och ta en ledarposition inom hållbar och hälsosam mat. Under denna halvdags-konferens kommer vi höra olika perspektiv på det strategiska målet i strategin kring Kunskap och Innovation och vad som krävs för att bredda innovationsutrymmet för aktörer i hela livsmedelskedjan.  Konferensen är digital och arrangeras gemensamt av Tillväxtverket, Vinnova och Jordbruksverket.

Du kan förvänta dig en inspirerande förmiddag där man gräver djupare i frågor såsom:

  • Vilka nya metoder och angreppssätt kan skapa bättre samverkan inom livsmedelssystemet?
  • Vilka banbrytande insatser inspirerar utveckling och grön omställning i olika delar av livsmedelskedjan idag?
  • Vad behövs framåt för att framtidssäkra den svenska livsmedelssektorn?

Registrera dig här: Tillsammans når vi målen i den svenska livsmedelsstrategin (delegia.com)

Kontaktperson

Marie Persson, Projektledare Livsmedelsuppdraget – enheten EntreprenörskapTelefon: 08 681 95 30   Sms: 072-204 48 25

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.