fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ARBETSMILJÖ

Inbjudan till LIA utskottsmöte 6/11 2019

Den 6 november är det äntligen dags för ett nytt utskottsmöte om LIA, Livsmedelsbranschens Informationssystem om Arbetsmiljö. På mötet har våra medlemsföretag möjlighet att lägga fram förslag på hur LIA kan förbättras och diskutera frågeställningar. Anmäl dig senast den 25 oktober.

Vad är IA/LIA?

IA är ett webbaserat informationssystem som stödjer arbetet med att rapportera, följa upp och åtgärda händelser (olyckor och tillbud) på arbetsplatsen. LIA är namnet på livsmedelsbranschens IA-system. Systemet är gratis och utvecklat av AFA Försäkring tillsammans med Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Mer information om IA hittar du här.

IA-systemets olika delar (Illustration: AFA Försäkring)

Vill du delta i utskottsmötet eller ha mer info?

Då ska du som medlemsföretag höra av dig till info@li.se. Nästa utskottsmöte hålls på Livsmedelsföretagen onsdagen den 6 november 2019 kl. 9 – 12. Vi behöver din anmälan senast den 25 oktober.

Har du frågor om LIA och arbetsmiljö kan du även kontakta Livsmedelsföretagens arbetsmiljöexpert Heléne Eklöf.

Heléne Eklöf Arbetsmiljöexpert 08-762 65 21

Heléne arbetar med arbetsmiljöfrågor. Det innefattar bland annat att hålla utbildningar, att ge råd och vara ett stöd till medlemmar i frågor som rör deras arbetsmiljöarbete med att exempelvis ta fram eller vidareutveckla förebyggande åtgärder för att möjliggöra en sund och säker arbetsmiljö. Heléne kommer närmast ifrån rollen som arbetsmiljöinspektör på Arbetsmiljöverket och är utbildad högskoleingenjör (BSc) inom maskinteknik med inriktning på industriell ekonomi samt produktion.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy