fbpx
Hoppa till innehåll

Livsmedelsmingel i Almedalen

Efter vårt sista seminarium blir det fortsatta samtal och mingel för medlemsföretag och särskilt inbjudna gäster. Minglet är inte öppet för allmänheten. Föranmälan samt närvaro på det föregående seminariet "Klimatneutral livsmedelskedja - går det?" är obligatoriskt om du vill delta i minglet.

26
jun
26 juni 2024
St Clemens ruin, Tranhusgatan 6, Visby

För att garantera en plats på minglet anmäler du dig i förväg och stannar kvar efter det föregående seminariet "Klimatneutral livsmedelskedja – går det?" som vi samarrangerar med LRF och Svensk Dagligvaruhandel.

OBS! Även om du är anmäld till minglet så har du ingen förtur om du inte är med på seminariet.

Tid: 26 juni kl. 16:30-19:00

Plats: Tranhusgatan 6, S:t Clemens ruin, "S:t Clemens ruin"

Arrangör: Livsmedelsföretagen

Jimmy Sandell

Kommunikations- och näringspolitisk chef
Skicka e-post till Jimmy
08-762 65 02, 073-355 06 07

Jimmy är kommunikationschef på Livsmedelsföretagen och ingår i organisationens ledningsgrupp. Han leder kommunikationsavdelningens arbete och har det övergripande ansvaret för Livsmedelsföretagens interna och externa kommunikation och event. Han är också suppleant i Svenskmärknings styrelse. Jimmy arbetar återkommande även med industri- och partsgemensamma projekt och aktiviteter. Jimmy kommer närmast från rollen som byråchef och vice VD på United Minds. Han var även partner i Primegruppen som består av kommunikationsbyrån Prime och strategiföretaget United Minds. Prime & United Minds utsågs till en av världens mest kreativa byråer under hans tid på företaget. Jimmy har en examen från civilingenjörsprogrammet System i teknik och samhälle samt en fil kand i företagsekonomi.

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Mer i kalendern