ARBETSMILJÖ

Livslyftet ger ditt företag stöd till ökad produktivitet och en bättre arbetsmiljö

Alla företag inom livsmedelsbranschen har nu möjlighet att ansöka om att delta i Livslyftet. Genom workshops och coachning stöttar Livslyftet livsmedelsföretag att nå ökad produktivitet och en bättre arbetsmiljö – och därmed minskade sjukskrivningar och större lönsamhet. Kom på vårt seminarium den 28 september i Stockholm och få reda på hur Livslyftet kan hjälpa ditt företag.

Livsmedelsindustrin är Sveriges fjärde största industri och den har alla förutsättningar att bli bäst i klassen vad gäller både produktivitet och arbetsmiljö. Det är för att hjälpa företagen med detta som branschparterna har startat Livslyftet – ett projekt som aktivt stöttar företag att gå mot en företagskultur där alla verkar för ständig förbättring för såväl medarbetare som företag. I Livslyftet ligger fokus på att förändra och förbättra företagets produktion, arbetsmiljö och samverkan.

Vid seminariet den 28 september berättar vi vad Livslyftet går ut på, vad vi kan erbjuda ditt företag och hur du ansöker om att få vara med. Du får också ta del av erfarenheter från liknande satsningar i andra branscher och goda företagsexempel inom produktion och arbetsmiljö.

När: 28 september 2018 08.30–12.00
Var: Prevent, Södermalmsallén 36, Stockholm.
Anmälan: Klicka här för att anmäla dig

Livslyftet är ett samarbete mellan Livsmedelsföretagen, Livsmedelsarbetareförbundet, Unionen och Prevent. Om du vill veta mer om Livslyftet finns det mer information på Prevents hemsida.

Systematiskt arbetsmiljöarbete, arbetsmiljölagstiftning m.m.

Kommentarer inaktiverade.