fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ÅRSSTÄMMA 2019

Livsmedelsföretagen valde in nya styrelseledamöter från Coca-Cola, Paulig Foods och Upfield

På Livsmedelsföretagens årsstämma den 9 maj valdes det in tre nya styrelseledamöter. Lars Appelqvist, vd för Löfbergs, blev omvald som ordförande och Anna Malmhake, vd för The Absolut Company, blev omvald som vice ordförande.

På årsstämman valdes det in två nya ordinarie styrelseledamöter och en ny suppleant:

  • Sofie Eliasson Morsink, vd Coca-Cola European Partners Sverige (ord. ledamot)
  • Henrik Samuelson, vd Paulig Foods AB (ord. ledamot)
  • Martina Flemström, general manager Upfield AB (suppleant)

Årsstämman valde om Lars Appelqvist som ordförande och Anna Malmhake som vice ordförande. I samband med årsmötet lämnar Per Hållander, Fredrik Spendrup och Katarina Tell styrelsen.

– Först och främst vill jag tacka Per, Katarina och Fredrik som nu lämnar styrelsen. De har gjort ett storartat jobb och bidragit till att göra Livsmedelsföretagen till en bättre organisation. Samtidigt vill jag varmt välkomna våra tre nya ledamöter Sofie, Henrik och Martina. Jag ser fram emot att tillsammans med den nya styrelsen fortsätta utveckla Livsmedelsföretagen, säger Lars Appelqvist, ordförande i Livsmedelsföretagen.

Här kan du se Livsmedelsföretagens nya styrelse.

Relaterade länkar

Axel Granath Sakkunnig, tf press- och mediechef 08-762 65 63070-521 65 63

Axel arbetar nära VD och övrig ledning i frågor rörande förhandling, kommunikation, näringspolitik och intern administration. Hösten 2020 kommer Axel även att vara tf press- och mediechef. Han är utbildad jurist men har tidigare arbetat inom bland annat kommunikation och affärsutveckling.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy