Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward
ÅRSSTÄMMA

Livsmedelsföretagens årsstämma valde ny styrelse och vice ordförande

På Livsmedelsföretagens årsstämma den 3 maj valdes det in nya styrelseledamöter och även en ny vice ordförande i form av Anna Malmhake, vd på The Absolut Company. Lars Appelqvist, vd för Löfbergs, blev omvald som ordförande.

På årsstämman valdes det in fyra nya ordinarie styrelseledamöter (för mandatperioden 2018-2020) :

  • Jarmo Lindholm, Atria Sverige
  • Jonas Tunestål, KLS Ugglarp AB (tidigare suppleant)
  • Peter Dekkers, GM Unilever Norden
  • Carl Peter Thorwid, Lantmännen Cerealia AB

Utöver detta fyllnadsvaldes Marcus Bjurklint, HAFI, Hallands Fruktindustri AB, fram till stämman 2019.

Anna Malmhake ny vice ordförande

Årsstämman beslutade även att utse Anna Malmhake till ny vice ordförande efter Anette Rosengren. Lars Appelqvist valdes om som ordförande fram till stämman 2019.

Personer som lämnar styrelsen

Anette Rosengren, Johan Ununger, Jörgen Bergqvist, Tomas Back, Cristiano Alocci, Martin Lindström och Krister Zackari lämnar styrelsen som ledamöter och suppleanter.

– Först och främst vill jag tacka de som nu lämnar styrelsen. De har gjort ett fantastiskt jobb och med sina insatser bidragit till att göra Livsmedelsföretagen till den starka och kapabla organisation den är idag. Samtidigt vill jag välkomna våra nya ledamöter och suppleanter, och inte minst vår nya vice ordförande Anna Malmhake. Det kommer bli svårt att ersätta Anette men om det är nån som kan lyckas så är det Anna. Jag ser fram emot att tillsammans med det här kompetenta och erfarna gänget fortsätta utveckla Livsmedelsföretagen, säger Lars Appelqvist, ordförande i Livsmedelsföretagen.

Här kan du se hela den nya styrelsen för Livsmedelsföretagen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.