fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
NÄRINGSPOLITIK | KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Livsmedelspolitiska nätverket bjuder in till seminarium om livsmedelsstrategin

Hur kan livsmedelsstrategin bidra till att lösa kompetensförsörjningen inom den svenska livsmedelsindustrin? Det är en av flera angelägna frågor som kommer att diskuteras på ett digitalt seminarium den 24 september.

Det livsmedelspolitiska nätverket i riksdagen bjuder nu in till ett digitalt seminarium: Livsmedelsstrategin – en möjlighet för att lösa kompetensförsörjningen inom livsmedelsindustrin och bidra till konkurrenskraftiga och hållbara livsmedelsföretag?, den 24 september kl. 10.00-11.00.

Den nationella livsmedelsstrategin med sikte mot år 2030 är den första svenska livsmedelsstrategin som omfattar hela livsmedelskedjan. Strategin ska ses som en plattform utifrån vilken politiken ska utformas fram till 2030. Seminariet den 24 september kommer bland annat att handla om Livsmedelsstrategins möjlighet att lösa kompetensförsörjningen inom livsmedelsindustrin och bidra till konkurrenskraftiga och hållbara livsmedelsföretag.

Deltagarna i samtalet är Karin Bodin, koncern-vd Polarbröd, Lars Appelqvist, Executive Vice President, HKScan Sverige, Karin Thapper, ansvarig kompetensförsörjning Livsmedelsföretagen, Betty Malmberg, riksdagsledamot, Ulrika Heie, riksdagsledamot och Tim Brooks, chef för avdelningen Företag, Tillväxtverket.

Anmälan

Länk till registreringen

Varmt välkommen!

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy