fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
NÄRINGSPOLITIK | KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Nu på Youtube! Riksdagsseminarium om livsmedelsstrategin och kompetensförsörjning

Hur kan livsmedelsstrategin bidra till att lösa kompetensförsörjningen inom den svenska livsmedelsindustrin? Det var en av flera angelägna frågor som diskuterades på ett digitalt seminarium den 24 september. Nu kan du se hela seminariet på Livsmedelsföretagens Youtube-kanal.

Den 24 september anordnade det livsmedelspolitiska nätverket i riksdagen ett digitalt seminarium med rubriken: Livsmedelsstrategin – en möjlighet för att lösa kompetensförsörjningen inom livsmedelsindustrin och bidra till konkurrenskraftiga och hållbara livsmedelsföretag? Här kan du se det i sin helhet:


Den nationella livsmedelsstrategin med sikte mot år 2030 är den första svenska livsmedelsstrategin som omfattar hela livsmedelskedjan. Strategin ska ses som en plattform utifrån vilken politiken ska utformas fram till 2030. Seminariet den 24 september handlade bland annat om Livsmedelsstrategins möjlighet att lösa kompetensförsörjningen inom livsmedelsindustrin och bidra till konkurrenskraftiga och hållbara livsmedelsföretag.

Deltagarna i samtalet var Karin Bodin, koncern-vd Polarbröd, Lars Appelqvist, Executive Vice President, HKScan Sverige, Karin Thapper, ansvarig kompetensförsörjning Livsmedelsföretagen, Betty Malmberg, riksdagsledamot, Ulrika Heie, riksdagsledamot och Tim Brooks, chef för avdelningen Företag, Tillväxtverket.

Här kan du se hela seminariet

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.