fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
CORONAKRISEN | MAT OCH HÄLSA

Livsmedelsverket: Viktig information till livsmedelsproducenter

Livsmedelsverket får många frågor kring coronaviruset, till exempel om det smittar via livsmedel (det gör det inte). På deras hemsida hittar du uppdaterad information om livsmedelskontroller, hur de arbetar med säkerhet och djurskydd samt vanliga frågor och svar kring corona.

Livsmedelskontroll i den rådande situationen med coronavirus (covid-19)

Här listar Livsmedelsverket några punkter som är bra att känna till för dig som har ett företag i livsmedelsbranschen och därför får någon form av kontroll.

Livsmedelskontroll i den rådande situationen med coronavirus (covid-19)

Säkra livsmedel och bra djurskydd även i coronatider

Här berättar Livsmedelsverket hur de arbetar för att Sverige ska fortsätta ha säkra livsmedel och ett bra djurskydd.

Säkra livsmedel och bra djurskydd även i coronatider

Coronavirus – frågor och svar

Coronavirus sprids genom kontakt mellan människor eller genom hostningar och nysningar, så kallad droppsmitta. Det finns i nuläget ingenting som tyder på att viruset kan spridas genom att man äter mat eller dricker vatten, skriver Livsmedelsverket.

Coronavirus

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy