fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Allmänhetens förtroende för den svenska livsmedelsindustrin - november 2020

91 procent av svenskarna har stort förtroende för den svenska livsmedelsindustrin. Det är en ökning med två procentenheter sedan 2019 och den högsta siffran sedan Livsmedelsföretagen började mäta allmänhetens förtroende 2013.

De senaste åtta åren har bransch- och arbetsgivarorganisationen Livsmedelsföretagen regelbundet undersökt svenskarnas förtroende för livsmedelsindustrin. I den första mätningen 2013 uppgav 63 procent att de hade stort förtroende. Sedan dess har trenden pekat tydligt uppåt. I den senaste undersökningen, utförd i november 2020, svarade 91 procent att de har stort förtroende för industrin.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.