fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Cirkulär: Samtliga kollektivavtal prolongerade till den 31 oktober 2020

Samtliga parter inom Industriavtalet har den 20 mars 2020 accepterat de opartiska ordförandenas hemställan om att prolongera gällande centrala kollektivavtal till den 31 oktober 2020.

Förhandlingarna om nya avtal mellan Livsmedelsföretagen och våra fackliga motparter ajourneras från och med den 20 mars till den 1 oktober 2020, då förhandlingarna avses återupptas i enlighet med Industriavtalet under ledning av de opartiska ordförandena.

Under oktober månad kommer fortsatta förhandlingar att ske med avsikt att sluta nya avtal före den 1 november 2020. Prolongeringen innebär att alla centrala avtal fortsätter löpa på oförändrade villkor. Någon lönerevision ska inte ske per den 1 april 2020.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.