fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Inbjudan: Vad står på spel? Lunchseminarium 13 maj

Sveriges ekonomiska utmaningar inför avtalsrörelsen 2020

Hur påverkas Sverige när ekonomin bromsar in efter flera år av högkonjunktur? Vad betyder det för Sverige som industriland? Välkommen till ett lunchseminarium om industrins ekonomiska förutsättningar!

Medverkande är Anders Borg, fd finansminister, Carl Eckerdal, chefekonom Livsmedelsföretagen och IKEM, Kerstin Hallsten, chefekonom Industriarbetsgivarna, Irene Wennemo, fd statssekreterare, Anders Fröberg, vd Borealis Sverige, Henrik Sjölund, vd Holmen, och Patrik Hansson, vd Arla Sverige. Moderator är journalisten och programledaren Åsa Julin.

Seminariet är ett samarrangemang mellan IKEM, Livsmedelsföretagen och Industriarbetsgivarna.

TID: 13 maj kl. 12.00-13.10 (lunchwrap serveras från 11.30)

PLATS: Biografen Sture, Birger Jarlsgatan 41A, Stockholm

MODERATOR: Åsa Julin, journalist och programledare

ANMÄLAN: Anmälningslänk i bifogad PDF!

Har du frågor om seminariet? Vänligen kontakta Cathrin Lindell på Industriarbetsgivarna.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.