fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Inte vilken industri som helst (2013)

Den svenska livsmedelsindustrin är inte vilken industri som helst. Utan mat överlever vi inte, så enkelt är det. Men industrin levererar inte bara nödvändiga vitaminer och mineraler, proteiner och kolhydrater. Maten som industrin producerar skapar också välmående och hälsa. Och bra mat gör oss lyckliga. Det gör livsmedelsindustrin unik.

I den här rapporten får du en inblick i svenskens förhållande till mat och till den svenska livsmedelsindustrin. Här får du veta vilket godis som marknadsför Sverige bättre än Millenium-trilogin, varför Instagram fylls med skrytsamma matbilder och hur det kommer sig att svenska matkonsumenter är de tryggaste i Europa, trots upprepade matlarm.

Du får även möta företag och personer verksamma inom industrin. En av Sveriges vassaste näsor, en minister som älskar småländska isterband och det svenska företaget som ligger bakom svenska smaksuccéer som lakritspucken.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.