fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Livsmedelsföretagens integritetspolicy (maj 2018)

För Livsmedelsföretagen och Li Service AB är personlig integritet mycket viktigt. Vi eftersträvar därför alltid en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande i det fall dina personuppgifter behandlats hos oss.

Ansökan om registerutdrag eller om du vill åberopa någon av dina andra rättigheter ska vara skriftligt och egenhändigt undertecknad av den utdraget avser. Ladda ner dokumentet Livsmedelsföretagen identifikationsformulär (maj 2018) och svara på frågorna samt underteckna det. Maila därefter det ifyllda dokumentet till info@li.se. Mailet ska i möjligaste mån skickas från den mailadress du är registrerad med hos Livsmedelsföretagen. Vi kommer besvara dina önskemål utan onödigt dröjsmål och senast inom 30 dagar.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@li.se och 08-762 65 00 om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.