fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Livsmedelsföretagens riktlinjer för kris- och mediehantering

Livsmedelsföretagens styrelse har antagit riktlinjer för kris- och mediehantering som ska vara vägledande för den svenska livsmedelsindustrin. Det är viktigt att livsmedelsindustrin är transparent, proaktiv, tillgänglig och handlingskraftig.

Den bild media och därmed allmänheten har av livsmedelsindustrin är resultatet av både det vi gör och det vi säger. Hur vi hanterar matlarm och bemöter journalister är därför viktigt för hur branschen och de enskilda företagen syns i media och uppfattas av andra. I ett förtroendearbete får kris- och mediehantering en central roll.

Riktlinjerna beskriver kris- och mediearbetet i två delar: en del med branschgemensamma rutiner och en del med industrins grundläggande förhållningssätt och värderingar.

Riktlinjerna i sin helhet kan laddas ner här intill (Pdf)

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy