fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Livsmedelsrelaterade motioner 2019/20

En gång om året får riksdagsledamöterna lämna motioner, förslag, om alla frågor som riksdagen beslutar om. Det är vid den allmänna motionstiden som äger rum på hösten. 2019 började allmänna motionstiden den 10 september och slutade den 3 oktober. Preliminärt har 3 317 motioner lämnats in och utifrån dessa har Livsmedelsföretagens näringspolitiska expert Patrik Strömer identifierat de motioner som handlar om livsmedel och/eller berör livsmedelsindustrin. Motioner om jakt, lantbruk och fiske är utelämnade, medan en del som ligger under handel och servering finns med.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.