fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Mat för hälsa och välbefinnande (2014)

Livsmedelsföretagens grundinställning i nutritionsfrågor, Mat för hälsa och välbefinnande, utgör en målsättning för Livsmedelsföretagen och dess medlemmar i arbetet för hälsosamma matvanor. Grundinställningen har tagits fram av Livsmedelsföretagens Nutritionsgrupp och fastställts av styrelsen. Företagen beaktar så långt som möjligt grundinställningen vid utveckling av och information om produkter. Grundinställningen sammanfattar i nio punkter hur livsmedelsindustrin vill medverka till hälsosamma matvanor och har ett fokus på produktutbud, märkning och marknadsföring samt kunskap.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.