fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Översikt – EAT-Lancetrapporten i nordisk kontext

Från dokumentet: ”Denna översikt syftar till att ge en förståelse för vad EAT-Lancetkommissionens slutsatser om hälsosam kost från hållbara livsmedelssystem innebär i den nordiska kontexten. Översikten är framtagen för lanseringen den 18:e januari och baserad på en studie av nordiska livsmedelsystem som Stockholm Resilience Centre arbetar med på uppdrag av Livsmedelsverket. Denna nordiska studie kommer att publiceras i mars 2019 och syftar till att ge en första bedömning av hur de nordiska livsmedelssystemen behöver ställas om för att bli bättre för både planeten och folkhälsan.”

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.