fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Stadgar för Livsmedelsföretagen (2018)

Ur Livsmedelsföretagens stadgar, första paragrafen:

Ändamål

§ 1 Förbundet är en arbetsgivar- och branschorganisation för den svenska livsmedelsbranschen. Förbundets ändamål är att samla och stärka den svenska livsmedelsbranschen, att tillvarata och främja sina medlemmars gemensamma intressen i arbetsgivarfrågor, branschrelaterade och näringspolitiska frågor samt att företräda medlemmarna i frågor av gemensamt intresse inför statsmakten, myndigheter, organisationer, EU-organ och andra internationella organ.

Förbundet tillhandahåller – mot avgift – genom servicebolag de tjänster som behövs för att fullgöra förbundets uppgifter.”

Du kan ladda ner och läsa stadgarna i sin helhet här till höger.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.