fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
22 april

Arbetsgivarträff i Göteborg: Tema Avtalsinformation

location_on Elite Plaza, Västra Hamngatan 3, 404 22 Göteborg

I april arrangerar vi nästa omgång av våra arbetsgivarträffar för dig som arbetar med personalfrågor inom livsmedelsföretag. Temat denna gång är information om det nya kollektivavtalet och genomgång av de förändringar som finns mot det tidigare avtalet.

Hjärtligt välkomna från klockan 12:30. Vi börjar informationen klockan 13.00 och avslutar senast 16.30 och tar en ordentlig paus för fika och mingel med kollegor.

Deltagandet är kostnadsfritt för medlemmar i Livsmedelsföretagen.

Magnus Hultman Ansvarig medlemsservice 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är ansvarig för medlemsservice och arbetar på Livsmedelsföretagen sedan oktober 2018. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap eller kanske behöver avboka dig från någon av våra utbildningar. Magnus har tidigare arbetat inom servicenäringen i en rad olika befattningar och kommer senast från rollen som receptionsansvarig på Scandic Västerås.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy