fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
28 november 2019

Arbetsgivarträff i Helsingborg: Arbetstider och Avtal 2020

location_on Scandic Nord Hotel, Helsingborg

I november arrangerar vi nästa omgång av våra arbetsgivarträffar för dig som arbetar med personalfrågor inom livsmedelsföretag. Temat denna gång är Arbetstider och Avtalsrörelsen 2020. 

Utöver Arbetstider och Avtalsrörelsen 2020 kommer vi som vanligt att ta upp andra aktuella frågor inom arbetsrätt och arbetsmiljö.

Vi börjar klockan 13.00 och avslutar senast 16.30 och tar en ordentlig paus för fika och mingel med kollegor.

Deltagandet är kostnadsfritt för medlemmar i Livsmedelsföretagen.

Linnéa Eriksson Arbetsrättsjurist och förhandlare 08-762 65 22

Linnéa är förhandlare och arbetsrättsjurist. Linnéa jobbar bland annat med rådgivning i arbetsgivarfrågor, företräder medlemsföretagen i arbetsrättsliga förhandlingar, håller utbildning inom arbetsrätt och kollektivavtal och deltar i branschens kollektivavtalsförhandlingar. Linnéa är utbildad jurist med speciell inriktning på arbetsrätt. Linnéa har tidigare jobbat på advokatbyrå, även där med fokus främst på arbetsrättsfrågor.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy