fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
15 december

Arbetsgivarträff med Livsmedelsföretagen

location_on Digitalt via Microsoft Teams

Livsmedelsföretagens traditionella arbetsgivarträffar äger denna vinter rum i digital form via Teams.
Efter att ha behövt ställa in tidigare under hösten samlar vi nu ihop oss och bjuder in till träff den 15 december, klockan 10:00-12:00.

Som vanligt kommer vi att behandla flera olika aktuella frågeställningar, dock med betoning på ett huvudsakligt ämne. I vår är huvudämnet ”Förhandling – allt från förhandlingsframställan till protokoll i teori och praktik. Vi kommer även att gå igenom ett par aktuella avgöranden i Arbetsdomstolen och presentera nyheter på arbetsmiljöområdet.

Träffen hålls av Livsmedelsföretagens förhandlingschef Henrik van Rijswijk och arbetsmiljöexpert Heléne Eklöf.
Lämpliga deltagare är företagsledning, produktionsledning, HR-personal och andra ledare på företaget. Deltagandet är kostnadsfritt.

Plats: Digitalt via Microsoft Teams (Länken till mötesrummet kommer att skickas till er dagen innan mötet)
Tid: 15 december 2021, klockan 10:00-12:00

Anmälan sker i formuläret nedan.

Varmt välkomna,

Henrik van Rijswijk
förhandlingschef

Henrik van Rijswijk Förhandlingschef 08-762 65 40076-822 65 40

Henrik är förhandlingschef vid Livsmedelsföretagen. Han ansvarar för avdelningen Arbetsgivarservice som bland annat arbetar med juridisk rådgivning och frågor rörande arbetsrätt, förhandlingar, processer i domstol, kollektivavtal, arbetsmiljö och utbildning. Henrik har varit verksam vid Livsmedelsföretagen sedan år 2007 och dessförinnan var han arbetsrättsjurist och regionansvarig vid Grafiska Företagen inom Svenskt Näringsliv under fem år. Henrik avlade sin juristexamen vid Stockholms Universitet år 1993 och innehade under ett antal år befattningar som bl. a. universitetsadjunkt i allmän rättslära och lektor i rättsvetenskap, särskilt handelsrätt, vid Juridiska fakulteten. Henrik har också varit verksam vid byrå i Stockholm. På Livsmedelsföretagen företräder Henrik tillsammans med sina medarbetare våra medlemsföretag vid förhandlingar och tvister. Han håller utbildningar inom arbetsrätt och har en ständig dialog med företagen för att på bästa sätt kunna hjälpa dem i deras roll som arbetsgivare och livsmedelsproducenter. Henrik leder riksavtalsförhandlingarna om tecknande av nya kollektivavtal för arbetare och tjänstemän och håller en tät kontakt med övriga arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv.

Magnus Hultman VD-assistent och medlemsansvarig 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy