fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward
11 april

Viktigast inom arbetsmiljö för dig som chef

location_on Näringslivets hus, Storgatan 19 i Stockholm.

Ny som chef eller vill du fräscha upp minnet när det gäller arbetsmiljölagstiftningen och det systematiska arbetsmiljöarbetet? Då är det är rätt kurs för dig. En heldag med föredrag, diskussioner och grupparbeten. Medlemmar har förmånlig rabatt.

Innehåll

  • ”Viktigast inom arbetsmiljön för dig som chef” fokuserar på ansvarsbegreppen, även straffrättsligt.
  • Vi går också igenom vad uppgiftsfördelning inom arbetsmiljöarbetet innebär.
  • Vi  varvar med föreläsningar, tid för frågor, diskussion och grupparbeten.
  • Fokus ligger på chefens ansvar men vi tar även upp betydelsen av samverkan mellan chefen och de anställda.

När du har gått kursen ”Viktigast inom arbetsmiljön för dig som chef” tar du med dig  grundläggande kunskap om arbetsmiljölagstiftningen. Du får också praktiska tips och råd på hur du som chef kan hantera arbetsmiljöfrågorna. Vårt mål är att du ska känna dig trygg  i arbetsmiljöarbetet.  Du kommer också att kunna tillämpa ett systematiskt arbetsmiljöarbete inom den tekniskt och fysiska liksom den organisatoriska och sociala, arbetsmiljön.

Kursen passar för chefer på alla nivåer, både inom produktion och administration. Kursen passar också för arbetsledare och andra arbetsgivarföreträdare som har ett visst personalansvar eller arbetar med arbetsmiljöfrågor inom företaget. Du behöver inga förkunskaper. Kursen är grundläggande och passar dig som är ny som chef och dig som vill få fräscha upp minnet.

Kursen ges tillsammans med IKEM (Innovations- och kemiindustrierna i Sverige). En av kursledarna är Pernilla Lindskog som var arbetsmiljöexpert på Livsmedelsföretagen tom december 2018.

Tid och plats

11 april på Kapitel 8, Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15 i Stockholm

Du hittar alla aktuella kurser i vår kalender.

Kostnad

Kostnad 2.900 SEK exkl. moms. För icke-medlemmar är kostnaden 4.900 SEK exkl. moms. Fika, lunch och dokumentation ingår.

Anmälan

Du anmäler dig i formuläret här nedanför:

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy