Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward
29 november

Arbetsmiljö grundkurs

location_on Stockholm, Näringslivets hus

Kursen syftar till att ge grundläggande kunskap inom arbetsmiljöregleringen belyst utifrån lagstiftning och kollektivavtal. Kursens upplägg bygger på teoretiska genomgångar och gruppdiskussioner.

I kursen går vi igenom arbetsmiljölagen samt delarna i föreskrifterna Systematiskt arbetsmiljöarbete (AFS 2001:1) och Organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4). Kursen belyser också skillnaden mellan arbetsmiljöansvar respektive straffansvar.

Kursen vänder sig till dig som jobbar inom HR eller inom annan funktion som hanterar arbetsmiljöfrågor ur ett arbetsgivarperspektiv, exempelvis chefer och arbetsledare.

Kursen är en endagskurs.

TID OCH PLATS

29 november 2018 kl 09:00-16:30. Livsmedelsföretagens lokaler, Storgatan 19, Stockholm.

KOSTNAD

Kostnad 2.900:- exkl. moms.

ANMÄLAN

Anmäl dig i formuläret nedan

Pernilla Lindskog Arbetsmiljöexpert/-rådgivare 08-762 65 14073-092 65 14

Pernilla är teknologie doktor i Teknik och Hälsa med inriktning hållbar organisationsutveckling. Hon har bred kunskap inom både kvalitets- och arbetsmiljöområdet. Genomgående i hennes arbete ligger fokus på både hög produktivitet och en god arbetsmiljö. Hon arbetar med branschspecifika utvecklingsprojekt för att nå Livsmedelsföretagens nollvision för arbetsplatsolyckor i livsmedelsbranschen, samt håller i utbildningar och vägleder medlemsföretagen i arbetsmiljörelaterade frågor. Hon leder även nätverksmöten (Nätverket Ständiga förbättringar och LIA utskott) i syfte att främja lärande och ett gott erfarenhetsutbyte mellan medlemsföretagen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.