fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
7 – 8 november

Arbetsrättskurs - Fördjupningskurs (två dagar)

location_on Hotell Tylösand - Halmstad

Välkommen till Livsmedelsföretagens nya fördjupningskurs i arbetsrätt som genomförs i fysisk form i Halmstad den 7-8 november 2022. Under två dagar går vi igenom de viktigaste arbetsrättsliga lagarna, inklusive de nya LAS-reglerna, men mer djupgående än vid våra vanliga arbetsrättsutbildningar. Bland de lagar som behandlas finns LAS, MBL, förtroendemannalagarna, ledighetslagarna och diskrimineringslagarna. Vi fördjupar oss i rättspraxis från domstolarna och hur tolkningar och bedömningar gjorts utifrån lagbestämmelserna. Kursen genomförs med föreläsningar varvat med grupparbeten och casestudier. Kursens innehåll anpassas efter de kollektivavtal som gäller för livsmedelsbranschen.

Utbildningen riktar sig till dig som redan har grundläggande kunskaper inom arbetsrätt och arbetat med HR-frågor eller motsvarande under några år men vill fördjupa dina kunskaper inom ämnet med inriktning mot livsmedelsbranschens regelverk. Kursledare är arbetsrättsjurister från Livsmedelsföretagen.

Kursen genomförs i internatform under två hela dagar på Hotel Tylösand i Halmstad. I kurskostnaden ingår två luncher, en frukost och gemensam middag på kvällen dag 1. : Hotellrum bokas självständigt och separat av respektive deltagare som önskar övernatta. Rabatterat pris för hotellrummet finns att tillgå för kursdeltagarna. Mer information följer efter att vi mottagit din anmälan.

Varmt välkommen med din anmälan via denna länk. (Deltagarantalet är begränsat).

Kurskostnad: 5 900 kronor ex. moms (inklusive måltider)

För frågor om din anmälan: Tveka inte på att kontakta Magnus Hultman
För frågor om kursens innehåll: Vänligen kontakta Linnéa Eriksson

Magnus Hultman VD-assistent och medlemsansvarig 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Linnéa Eriksson Arbetsrättsjurist och förhandlare 08-762 65 22

Linnéa är förhandlare och arbetsrättsjurist. Linnéa jobbar bland annat med rådgivning i arbetsgivarfrågor, företräder medlemsföretagen i arbetsrättsliga förhandlingar, håller utbildning inom arbetsrätt och kollektivavtal och deltar i branschens kollektivavtalsförhandlingar. Linnéa är utbildad jurist med speciell inriktning på arbetsrätt. Linnéa har tidigare jobbat på advokatbyrå, även där med fokus främst på arbetsrättsfrågor.

Linnéa ansvarar för tilläggsavtalen till Livsmedelsavtalet avseende chokladindustrin och äggproduktindustrin samt kollektivavtalet avseende kafferosterier och kryddfabriker.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.