fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
10 november 2020

Avtalsinformation

location_on Microsoft Teams

Vad?

I och med de nya kollektivavtalen för såväl tjänstemän som arbetare bjuder Livsmedelsföretagen in till avtalsinformation.

Under informationen går våra förhandlare igenom igenom de förändringar som skett mot det förra avtalet och annan praktisk information som kan vara bra att känna till. Vi kommer inte att ha möjlighet att gå in på företagsspecifik rådgivning, men vi kommer att försöka besvara de frågor som ni kan tänkas ha kring det nya avtalet.

Till grund för avtalsinformationen ligger Livsmedelsföretagens cirkulär i frågan. Dessa hittar du här.

När?

Tisdagen den 10 november klockan 10:00 och klockan 16:00.
Välj den tid som passar dig bäst!

Hur?
Vill du anmäla dig i sista stund?
Skicka ett mail till magnus.hultman@li.se

Har du inte fått länken eller har övrigt frågor?
Skicka ett mail till magnus.hultman@li.se

Axel Granath Sakkunnig 08-762 65 63070-521 65 63

Axel arbetar nära VD och övrig ledning i frågor rörande förhandling, kommunikation, näringspolitik och intern administration. Han är utbildad jurist men har tidigare arbetat inom bland annat kommunikation och affärsutveckling.

Magnus Hultman VD-assistent och medlemsansvarig 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.