fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
15 oktober

Branschträff 2020

location_on Digitalt, Microsoft Teams
Stora delar av Livsmedelsföretagens kansli på studiebesök i Bryssel.

Sedan 2016 har Livsmedelsföretagen arrangerat årlig branschträffar där våra experter föreläser om viktiga frågor för dig som tillverkar livsmedel i Sverige. Då detta år inte är som något annat har vi valt att hålla årets branschträff digitalt. Träffen är enbart tillgänglig för dig som är anställd i något av Livsmedelsföretagens medlemsföretag.

Syftet med branschträffarna är att erbjuda  medlemsföretag runtom i landet en bred utbildnings- och inspirationsdag inom olika frågor som kan vara viktiga för livsmedelsproducenter att ha koll på. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig att lära känna Livsmedelsföretagen bättre och se vad vi kan hjälpa er med. Våra experter kommer att presentera aktuella frågor inom exempelvis förhandling, lagstiftning och näringspolitik. Och självklart finns möjlighet att ställa frågor.

Tid

15 oktober kl. 10.00 – 12.00

Plats

Digitalt över Microsoft Teams. Anmälda deltagare kommer att motta länk för deltagande ca 24 timmar innan branschträffen startar.

Program

Håll utkik, här kommer vi att publicera programmet!

Mötet kommer att pågå i cirka två timmar med start 10:00.

Anmälan

Sker nedan!

Magnus Hultman VD-assistent och medlemsansvarig 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Axel Granath Sakkunnig, tf press- och mediechef 08-762 65 63070-521 65 63

Axel arbetar nära VD och övrig ledning i frågor rörande förhandling, kommunikation, näringspolitik och intern administration. Hösten 2020 kommer Axel även att vara tf press- och mediechef. Han är utbildad jurist men har tidigare arbetat inom bland annat kommunikation och affärsutveckling.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy