fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
30 september 2019

Fler gör mer - på väg mot halverat matsvinn 2030

location_on Regeringskansliet, Herkulesgatan 17

Just nu pågår en mängd insatser och nya samarbeten för att minska matsvinnet i livsmedelskedjans olika led. För att belysa olika insatser och identifiera eventuella åtgärdsluckor bjuder projektet Regeringsuppdrag för minskat matsvinn 2017-2019 (Livsmedelsverket, Naturvårdsverket och Jordbruksverket) in till möte om branschens arbete. Dagen utgår från åtgärderna i den nationella handlingsplanen Fler gör mer och är öppen för alla: företag, myndigheter, forskare, intresseorganisationer med flera. Målet är att dagen kan bidra med en gemensam bild av läget och inriktningen mot år 2030.

Anmäl dig senast den 20 september via Livsmedelsverkets hemsida. Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller. Deltagandet är kostnadsfritt.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy