fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
11 februari 2021 – 12 februari 2021

Förhandlingsteknik

label Kurs
location_on Storgatan 19, Stockholm

Kursen som syftar till att förbättra deltagarnas förhandlingsbeteende och förhandlingsteknik. Kursen inkluderar praktiska moment som MBL-förhandlingar och tvisteförhandlingar.

Grundkurs

Kursen belyser effektiva analysmetoder och förhållningssätt vid förhandlingar. Deltagarna får dessutom lära sig både hur man bör förbereda och genomföra en förhandling och även träna på detta med praktiska övningar och exempel.

  • Förhandlingsbeteende och förhandlingsteknik.
  • Effektiva analysmetoder och förhållningssätt, praktiska övningar.
  • Vi tränar, analyserar och diskuterar praktikfall, gärna deltagarnas egna erfarenheter.

Målgrupp

De medarbetare i medlemsföretagen som för arbetsgivarens räkning kommer i kontakt med fackliga förhandlingar.

Kursledare

Johan Lagerbielke är en av Sveriges främsta experter på förhandlingsfrågor och har 20-årig erfarenhet av att utbilda i förhandlingsteknik. Johan har en fil. kand. i psykologi och civilekonom från Handelshögskolan där han även forskat i ekonomisk psykologi.

Kostnad

Priset för kursen är 8 000 kr exkl. moms per person (för medlemmar). I kursavgiften ingår kursdokumentation, två luncher samt för- och eftermiddagskaffe bägge kursdagarna. Eventuell resa och logi betalas av deltagaren. Fakturering sker efter genomförd kurs.

Livsmedelsföretagen anordnar kursen i samarbete med Trä- och Möbelföretagen, Gröna arbetsgivare, Transportföretagen, IKEM och Grafiska företagen.

Kursen hålls under två dagar på Storgatan 19 i Stockholm.
Tid dag 1: 10:00-17:00.
Tid dag 2: 09:00-16:00

Anmälan

Anmälan sker via Grafiska företagen på följande länk:

Anmäl dig här!

Magnus Hultman VD-assistent och medlemsansvarig 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy