fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
15 april

Förhandlingsteknik - Försäljning & Marknadsföring

location_on Digital/distanskurs

För att nå bästa resultat är din förhandlingsteknik avgörande och vägen till framgång går via goda förberedelser, noggrann analys av motpartens situation och insikter i motpartens förhandlingsstil. Kursen förhandlingsteknik ger dig ökad kunskap om förhandlingens psykologi, att tillföra värde, praktiska verktyg i skarpa situationer, att bli partner med kunderna och att bibehålla goda relationer samtidigt som du når dina mål.

Kursen går bland annat igenom:

  • Förberedelserna.
  • Förhandlingens grunder
  • Affärsprocessen.
  • Behovsanalys.
  • Mervärden.
  • Emotionell intelligens i förhandlingsrummet.
  • Egenskaper för lyckad förhandling.
  • Förhandlingsteknik.
  • Förhandlingstaktik i praktiken.
  • Personlig handling

Du som är medlem i Livsmedelsföretagen betalar 2 300 kronor (övriga betalar 3 900 kronor). Kravet för att gå kursen är att företaget max har 50 anställda.

Du anmäler dig till kursen via denna länk.

Emilia Eneman Projektledare Mer mat – fler jobb 072-169 34 04

Emilia arbetar som projektledare för validering i projektet Mer mat – fler jobb. Hon har en agronomexamen från Sveriges lantbruksuniversitet. Emilia kommer närmast från Centerpartiets riksdagskansli där hon arbetat som politiskt sakkunnig för bland annat livsmedelsfrågor, gröna näringar och landsbygdsutveckling. Hon har även erfarenheter från tidigare arbete på Europaparlamentet och Länsstyrelsen samt som konsult specialiserad inom EU-frågor.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy