fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
1 april 2019 – 2 april 2019

Förhandlingsteknik

location_on Näringslivets hus, Storgatan 19 i Stockholm.
Förhandlingsteknik är en viktig kunskap för medarbetare i våra medlemsföretag som kommer i kontakt med bland annat fackliga förhandlingar och tvisteförhandlingar. Kursen vänder sig till alla som vill lära sig mer om förhandlingsteknik.

Innehåll

  • Förhandlingsbeteende och förhandlingsteknik.
  • Effektiva analysmetoder och förhållningssätt, praktiska övningar.
  • Vi tränar, analyserar och diskuterar praktikfall, gärna deltagarnas egna erfarenheter.

Tid och plats

Nästa utbildning hålls den 1-2 april i Stockholm på Storgatan 19, Näringslivets hus.

Du hittar alla aktuella kurser i vår kalender.

Kursavgift

Priset för kursen är 8 000 kr exkl. moms per person (för medlemmar). I kursavgiften ingår kursdokumentation, två luncher samt för- och eftermiddagskaffe bägge kursdagarna. Eventuell resa och logi betalas av deltagaren. Fakturering sker efter genomförd kurs.

Föreläsare

Johan Lagerbielke är en av Sveriges främsta experter på förhandlingsfrågor och har över 20 års erfarenhet av att utbilda i förhandlingsteknik. Johan har en fil. kand. i psykologi och är civilekonom från Handelshögskolan där han även forskat i ekonomisk psykologi.

Kursen ges till Livsmedelsföretagens medlemmar i samarbete med Arbio, IKEM och Transportföretagen.

Anmälan

30 dagar före kursstart men i mån av plats går det att anmäla sig närmare kursstart.

Anmälan görs här: 

Linnéa Eriksson Arbetsrättsjurist och förhandlare 08-762 65 22

Linnéa är förhandlare och arbetsrättsjurist. Linnéa jobbar bland annat med rådgivning i arbetsgivarfrågor, företräder medlemsföretagen i arbetsrättsliga förhandlingar, håller utbildning inom arbetsrätt och kollektivavtal och deltar i branschens kollektivavtalsförhandlingar. Linnéa är utbildad jurist med speciell inriktning på arbetsrätt. Linnéa har tidigare jobbat på advokatbyrå, även där med fokus främst på arbetsrättsfrågor.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy