fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
5 maj

Grundkurs i arbetsmiljö - Malmö

location_on Elite Savoy, Norra Vallgatan 62, Malmö

SAM – OSA – MTO – bra grunder för arbetsmiljön.

Ett väl fungerande systematiskt arbetsmiljöarbete tillsammans med en etablerad säkerhetskultur är grunden till en sund och säker arbetsmiljö.

Kursen vänder sig till chefer och arbetsledare på alla nivåer eller arbetsgivarföreträdare inom företaget som har till uppgift att arbeta med arbetsmiljöfrågor. För dig som vill fräscha upp dina arbetsmiljökunskaper och även för dig som saknar förkunskaper – kursen är grundläggande.

Innehåll
Vi uppdaterar kunskaper, diskuterar, samt går igenom praktiska hjälpmedel och stöd för:
• Systematiska arbetsmiljöarbetet (SAM).
• Organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA).
• Säkerhetskultur – människa – teknik och organisation (MTO).

Föreläsare
Arbetsmiljöexpert ifrån Livsmedelsföretagen.

Omfattning
En dag, kl. 9.00 – 16.30.

Pris
2 500 kr/deltagare exkl. moms
Lunch, kaffe samt material ingår.

Magnus Hultman Ansvarig medlemsservice 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är ansvarig för medlemsservice och arbetar på Livsmedelsföretagen sedan oktober 2018. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap eller kanske behöver avboka dig från någon av våra utbildningar. Magnus har tidigare arbetat inom servicenäringen i en rad olika befattningar och kommer senast från rollen som receptionsansvarig på Scandic Västerås.

Heléne Eklöf Arbetsmiljöexpert 08-762 65 21

Heléne arbetar med arbetsmiljöfrågor. Det innefattar bland annat att hålla utbildningar, att ge råd och vara ett stöd till medlemmar i frågor som rör deras arbetsmiljöarbete med att exempelvis ta fram eller vidareutveckla förebyggande åtgärder för att möjliggöra en sund och säker arbetsmiljö. Heléne kommer närmast ifrån rollen som arbetsmiljöinspektör på Arbetsmiljöverket och är utbildad högskoleingenjör (BSc) inom maskinteknik med inriktning på industriell ekonomi samt produktion.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy