fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
1 december

Kollektivavtalsutbildning - Livsmedelsavtalet

location_on Digitalt via Microsoft Teams

Denna kurs syftar till att ge en konkret och effektiv introduktion till livsmedelsföretagens kollektivavtal. Innehållet i just denna utbildning fokuserar på och behandlar Livsmedelsavtalet.

Kursen innehåller huvudsakligen teoretiska genomgångar av de olika delarna av avtalet men även praktiska moment ingår. Det kommer finnas stort utrymme för frågor och diskussioner.

Målgruppen för utbildningen är HR-personal, chefer och ledare som kanske är nya inom livsmedelsbranschen men även motsvarande befattningsinnehavare som varit med lite längre och vill fräscha upp sina kunskaper, eftersom avtalen ju förändras över tid.

Kursen leds av arbetsrättsjurister från Livsmedelsföretagen.

Sista datum för anmälan har passerat.
Önskar du ändå gå kursen, kontakta Magnus Hultman vars kontaktuppgifter finns nedan, så ordnar han det.

Datum och tid: onsdag 1 december 2021 09:00-12:00

Plats: via Microsoft Teams (Deltagarna får e-post med länkar dagen före kursen genomförs)

Kostnad: 1 000 kronor exkl. moms

Magnus Hultman VD-assistent och medlemsansvarig 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Nina Lannsjö Arbetsrättsjurist och förhandlare 08-762 65 41

Nina arbetar som arbetsrättsjurist och förhandlare. Hon arbetar bland annat med rådgivning i arbetsgivarfrågor, företräder medlemsföretag i olika typer av förhandlingar och håller i utbildningar inom arbetsrätt. Nina avlade sin jur. kand. vid Stockholms universitet 2016 och har tidigare arbetat på en affärsjuridisk advokatbyrå. Där arbetade hon bland annat med bolagsfrågor och företagsförvärv samt arbetsrättsliga frågor. Hon har även en tingsmeritering från Göteborgs tingsrätt.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy