fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
20 maj

Kollektivavtalsutbildning

location_on via Microsoft Teams (Deltagarna får e-post med länkar några dagar före kursen genomförs)

Denna kurs syftar till ge en konkret och effektiv introduktion till livsmedelsföretagens kollektivavtal. Innehållet i utbildningen fokuserar och behandlar Livsmedelsavtalet.

Kursen innehåller huvudsakligen teoretiska genomgångar av de olika delarna av avtalen men även praktiska moment ingår. Det kommer finnas stort utrymme för frågor och diskussioner.

Målgruppen för utbildningen är HR-personal, chefer och ledare som kanske är nya inom livsmedelsbranschen men även motsvarande befattningsinnehavare som varit med lite längre och vill fräscha upp sina kunskaper, eftersom avtalen ju förändras över tid.

Kursen leds av arbetsrättsjurister från Livsmedelsföretagen.

Vi har stängt anmälan via hemsidan, men det finns fortfarande möjlighet att anmäla dig till kursen.
Skicka ett mail till magnus.hultman@li.se så hjälper han dig.

Datum och tid: torsdagen den 20 maj 2021 kl. 09-12.

Plats: via Microsoft Teams (Deltagarna får e-post med länkar några dagar före kursen genomförs)

Kostnad: 1 000 kronor exkl. moms

Magnus Hultman VD-assistent och medlemsansvarig 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy