fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
26 september 2019

Kurs i Arbetsrätt

location_on Halmstad

Kursen syftar till att ge kunskap inom de viktigaste delarna av arbetsrätten belyst utifrån den arbetsrättsliga lagstiftningen. Kursens upplägg bygger på både teoretiska genomgångar och praktiska övningar. Belysande exempel ges ur Arbetsdomstolens praxis. Frågor och deltagande från kursdeltagarna uppmuntras.

Innehåll

De lagar och områden som behandlas är främst medbestämmandelagen och förhandling, förtroendemannalagen, arbetstider samt anställningens ingående och upphörande.

Kursen vänder sig till dig som jobbar inom HR eller inom annan funktion som hanterar personalfrågor på företaget exempelvis chefer och arbetsledare.

Kursledare är jurister/förhandlare från Livsmedelsföretagen, och kursen är en endagskurs från kl. 08:30 till kl. 17:00.

Kurskostnad

2 500 kr exkl. moms.

Anmälan

Anmälan sker i formuläret nedan.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy