fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
4 oktober

Ledarskapsutbildning: lär dig leda dig själv och andra

location_on Digitalt via Teams

Kursen ”Ledarskap Grund, 3 dagar” ger dig en gedigen förståelse för hur du leder dig själv och andra.

En grundläggande kurs i ledarskap och hur du leder dig själv och andra. Vi går bland annat igenom; coachande ledarskap, värderingsstyrt ledarskap, medarbetarsamtal, förändring, konflikthantering, delegering, förändringsledning, fördjupad grupputveckling, jämställdhet, kulturskillnader/mångfald och att leda på distans.

Mellan kurstillfällena får du individuell coaching utifrån dina behov.

Om fler än 5 anställda vill delta i kursen så finns möjligheten att få kursen arbetsplatsförlagd.

Datum: 4 okt, 5 okt och 18 okt

Observera att denna kurs endast är aktuell för företag med under 250 anställda.

Emilia Eneman Projektledare Mer mat – fler jobb 072-169 34 04

Emilia arbetar som projektledare för validering i projektet Mer mat – fler jobb. Hon har en agronomexamen från Sveriges lantbruksuniversitet. Emilia kommer närmast från Centerpartiets riksdagskansli där hon arbetat som politiskt sakkunnig för bland annat livsmedelsfrågor, gröna näringar och landsbygdsutveckling. Hon har även erfarenheter från tidigare arbete på Europaparlamentet och Länsstyrelsen samt som konsult specialiserad inom EU-frågor.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy