fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
9 maj 2019

Matdagen

location_on Stockholm, Moderna Museet.

På Matdagen den 9 maj samlas den svenska livsmedelsbranschen på Moderna Museet i Stockholm för att gemensamt ta sig an en av vår tids mest angelägna frågor, folkhälsan. Vad kan vi som industri göra för att bidra till goda levnadsvanor, sprida evidensbaserad kunskap om mat och hälsa, skapa mer matglädje och helt enkelt hjälpa svenskarna att må bättre?

Om Matdagen 2019

Matdagen den 9 maj inleds kl 11:00 med årsstämma för våra medlemmar. Därefter serveras lunch för deltagare på årsstämman.

Matdagens program drar igång kl 13.30 och håller på fram till ca kl 17:30. Registreringen öppnar kl 13.00.

Efter den sista programpunkten blir det mingel följt av en fantastisk middag signerad Malin Söderström. Allting äger rum i Moderna Museets vackra lokaler på Skeppsholmen mitt i Stockholm.

Anmälan

Här hittar du mer info och anmäler dig: https://www.matdagen.se/

Alla med ett intresse för livsmedelsbranschen och folkhälsofrågor är varmt välkomna att delta. Det finns dock begränsat med platser och vi kommer att ge förtur till våra medlemsföretag.

Deltagande på Matdagen inkl middagen är gratis.

Uteblivet deltagande faktureras med 1000 kronor (500 kr om anmälan är exkl middag) om avanmälan inte sker senast en vecka innan eventet, dvs den 2 maj 2019.

Magnus Hultman Ansvarig medlemsservice 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är ansvarig för medlemsservice och arbetar på Livsmedelsföretagen sedan oktober 2018. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap eller kanske behöver avboka dig från någon av våra utbildningar. Magnus har tidigare arbetat inom servicenäringen i en rad olika befattningar och kommer senast från rollen som receptionsansvarig på Scandic Västerås.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy